• Van 09:00 - 17:00 uur
  • Gratis levering vanaf € 100
  • Levering binnen 2-3 werkdagen
  • Van 09:00 - 17:00 uur
  • Gratis levering vanaf € 100
  • Levering binnen 2-3 werkdagen

Rolband extreme compact 5m of 8m x 25mm - geel

vanaf € 5,45

incl. btw, excl. levering
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

De Rolband extreme compact 5m of 8m x 25mm in geel is een veelzijdige en praktische meettool die voldoet aan de CE/MID-richtlijnen (2014/32/EU, art. 17) en is geclassificeerd als nauwkeurigheidsklasse II.

Het lemmet heeft een lengte van 5 of 8 meter en een breedte van 25 mm, gemaakt van geel gekleurd staal met een enkelzijdige zwarte metrische schaalverdeling. De zwarte metalen eindhaak is voorzien van 3 klinknagels voor extra stevigheid. De hoge impact geel-zwart gekleurde ABS-behuizing is robuust en duurzaam, met een geribbelde duimvergrendeling en een schokabsorberend apparaat.

Het extreem compacte ontwerp van de rolband maakt het gemakkelijk te dragen in elke hand of broekzak, terwijl het extra brede metalen mes van 25 mm en de heldere geel-zwarte schaalverdeling zorgen voor gemakkelijk aflezen.

De hoogwaardige veer trekt het mes langzaam en veilig terug en de platte basisvorm stelt de gebruiker in staat om binnenmaten te meten. Dit tweekleurige meetinstrument is eenvoudig te bevestigen aan broeken of gereedschapshouders en verbetert de productiviteit voor zowel professionals als doe-het-zelvers op de werkplek.

Met de Rolband extreme compact heb je altijd een betrouwbare meetoplossing bij de hand.